Dakopbouw in Krimpen aan den IJssel: creëer meer ruimte in je woning

Vind je je woning in Krimpen aan den IJssel te klein worden? Een dakopbouw is een prachtige oplossing voor ruimtegebrek. Vraag snel offertes aan via het contactformulier hieronder.

Bel ons

Behoefte aan persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 - 11 55 618.

nokverhoging
1
2
3

Bespaar geld

Door vrijblijvend offertes aan te vragen kun je flink besparen op je dakopbouw.

dakopbouw plat dak

Dakopbouw in Krimpen aan den IJssel

  • Baal je ook zo van je zolder?
  • Te laag om er fatsoenlijk rechtop te kunnen staan?
  • Te weinig lichtinval om er überhaupt een werkplek of logeerkamer te creëren?
  • Wordt de zolderverdieping alleen gebruikt voor de opslag van spullen?

Jammer! Want met een simpele aanpassing is jouw zolderverdieping in no time omgetoverd tot een volwaardige leefruimte. Maak een extra slaapkamer, misschien wel twee of realiseer je kantoor aan huis, door voor dakopbouw te kiezen. Middels een dakopbouw, zoals nokverhoging of nokverlegging, maak je van je zolder een functionele ruimte.

Extra verdieping in Krimpen aan den IJssel

Heb je een woning met een plat dak en zou je wel een groter huis willen hebben? Of begin je je steeds meer te ergeren aan het ruimtegebrek en kun je wel een extra kamer gebruiken? De vakmannen die werkzaam zijn in Krimpen aan den IJssel en omgeving, zijn een kei in het bouwen van een dakopbouw op platte daken. Je krijgt er in één klap een extra etage bij! Meer ruimte, maar geen verhuizing.

Nokverhoging en nokverlegging: het verschil

Bij het verhogen van de nok wordt de nok opgehoogd. Het dak wordt hoger, waardoor er op de bovenste verdieping meer ruimte ontstaat. Je kunt kiezen voor een enkele nokverhoging – aan een kant van de nok – of een dubbele nokverhoging, waarbij beide zijden van het dak hoger komen te liggen.
Een nokverlegging is in Krimpen aan den IJssel ook goed mogelijk. Het verleggen van de nok heeft wel wat weg van een dakkapel. Aan een zijde van de zolderverdieping wordt (een deel van) de nok naar voren verlegd. De ruimte die hierdoor onder het dak ontstaat, maken van de zolderetage een functionele ruimte, bijvoorbeeld voor een slaap- of studeerkamer.

Twijfel je tussen een nokverhoging en een nokverlegging? Onze specialisten leggen graag de voordelen van beide opties aan je uit, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Liever eerst inspiratie opdoen? De specialisten uit de regio Krimpen aan den IJssel laten je met plezier voorbeelden zien van zeer geslaagde nokverhogingen en -verleggingen.

Tip: In Krimpen aan den IJssel is soms een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een dakopbouw. Neem van tevoren contact op met de gemeente Krimpen aan den IJssel om te informeren of dat ook in jouw situatie ook het geval is.

Mark Oude Heer

Heel handig dat je hier vrijblijvend meerdere offertes kunt ontvangen. Dat maakt de keuze voor een bedrijf een stuk makkelijker. We zijn er van overtuigd dat we dankzij jullie de beste keus hebben gemaakt. Momenteel wordt de nokverhoging geplaatst, en het begint er al erg goed uit...

Davey Everts

Niet helemaal tevreden over hoe lang het duurde voordat ik een offerte opgestuurd kreeg, maar wel over het uiteindelijke resultaat. Mijn dakopbouw is, voor zover ik het kan beoordelen, uiterst professioneel en tegen een mooie prijs geplaatst.

Wesley Lafleur

Ede

Jullie systeem werkt perfect. Wij wilden graag vrijblijvende offertes ontvangen voor een nokverhoging van 4 meter breed. Binnen een paar dagen hadden we er meerdere in onze mailbox zitten. Heel handig dus als je je wilt oriënteren op...

Prefab dakopbouw in Krimpen aan den IJssel

Bij de traditionele bouw van een dakopbouw zit je soms wekenlang in de overlast van een verbouwing. Ook kunnen slechte weersomstandigheden het bouwproces vertragen. Soms moet je even door de zure appel heen bijten en heb je geen andere keuze dan een traditionele opbouw. Bij authentieke woningen in Krimpen aan den IJssel is het goed mogelijk dat je de bakstenen in een vloeiende lijn wilt laten doorlopen met de dakopbouw. Onze vakmannen uit Krimpen aan den IJssel zullen je traditionele dakopbouw professioneel, efficiënt en met respect voor de oorspronkelijk bouw voor je realiseren.

Wil je geld, tijd en bouwoverlast besparen? Kies dan voor een prefab dakopbouw. De dakopbouw wordt kant-en-klaar op je dak geplaatst, wat doorgaans binnen één werkdag voor elkaar is. Je kunt je prefab dakopbouw casco laten opleveren, als je zelf de afwerking wilt doen en flink op de kosten wilt besparen. Het is tevens mogelijk om de afwerking uit handen te geven aan de vakmannen uit Krimpen aan den IJssel, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Prijsindicatie

Natuurlijk ben je erg benieuwd hoeveel een dakopbouw je ongeveer gaat kosten. De prijzen kunnen erg variëren en zijn afhankelijk van de grootte van de dakopbouw, het materiaal en de mate van afwerking. Gemiddeld genomen kost een dakopbouw in Krimpen aan den IJssel tussen de € 900 (basis) en € 1500 (luxe) per vierkante meter. Voor exacte prijzen maken wij offertes op maat, die geheel zijn toegespitst op jouw woonwensen en voorkeuren.

Erkende dakopbouwers uit jouw regio

Wij hebben een landelijk netwerk van bouwspecialisten die uitgebreid gescreend zijn op vakmanschap, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Je komt eenvoudig in contact met deze erkende en goedgekeurde vakmannen die werkzaam zijn in jouw regio, Krimpen aan den IJssel. Of je nu een dakopbouw op een plat dak, een nokverhoging of een nokverlegging wilt laten bouwen; als je een vakman uit Krimpen aan den IJssel via ons netwerk inschakelt, weet je zeker dat je met een betrouwbare en professionele partij te maken hebt. Neem voor vragen, advies of meer informatie contact op.

Professionele dakopbouwers uit Krimpen aan den IJssel

Informeer naar de mogelijkheden van een dakopbouw door contact op te nemen met de experts uit ons netwerk. Je vindt gegarandeerd een erkende vakman voor een dakopbouw, zodat jij binnenkort kunt genieten van een extra etage in je huis. Heb je al over de inrichting nagedacht?