Dakopbouw in Vaassen: verruim je woning

Met een dakopbouw creëer je op een stijlvolle manier meer ruimte in je woning in Vaassen, zonder op je tuin te hoeven inleveren. Waar wacht je nog op?

Bel ons

Behoefte aan persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 - 11 55 618.

nokverhoging
1
2
3

Bespaar geld

Door vrijblijvend offertes aan te vragen kun je flink besparen op je dakopbouw.

dakopbouw plat dak

Dakopbouwers in de regio Vaassen

Een dakopbouw is een fantastische oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan meer ruimte in huis, maar niet wil inleveren op de buitenruimte middels een aanbouw. Met het ophogen van het dak maak je van je zolderverdieping een heerlijke leefruimte of krijg je een extra etage. Ook behoefte aan een ruimer huis, maar wil je niet verhuizen? Lees gauw verder welke mogelijkheden voor dakopbouw wij bieden in Vaassen en directe omgeving.

Vergunningen in Vaassen

In Vaassen is in een aantal gevallen een omgevingsvergunning nodig voor het laten plaatsen van een dakopbouw. Dit is afhankelijk van zaken zoals de plaats waar de opbouw komt (voor- of achterzijde van het huis) en de hoogte van de opbouw. Zowel online als bij de gemeente Vaassen kun je informeren of jij voor jouw dakopbouw ook een omgevingsvergunning moet aanvragen.

Soorten dakopbouw

De dakopbouwspecialisten die werkzaam zijn in Vaassen en directe omgeving, kunnen de volgende soorten dakopbouw voor je realiseren:

Standaard dakopbouw
Woningen met een plat dak in Vaassen kunnen worden voorzien van een standaard dakopbouw, waardoor er een geheel nieuwe, extra etage op de woning ontstaat. Het is ook mogelijk de dakopbouw op een gedeelte van het dak te laten plaatsen. Indien gewenst, zou je op het andere deel van het dak bijvoorbeeld een dakterras kunnen maken.

Nokverhoging en -verlegging
De huizen met een zadeldak kunnen middels een nokverhoging of nokverlegging – al dan niet in combinatie met een dakkapel – vergroot worden. Heb je een zolderverdieping waar je nauwelijks gebruik van maakt, omdat je er niet eens fatsoenlijk kunt staan? Door de nok op te hogen of te verleggen wordt de zolderetage goed begaanbaar. Je kunt er dan prima staan en lopen en er valt voldoende daglicht naar binnen. De ideale plek voor extra slaapkamers, een hobbyruimte of kantoor aan huis.

Felix Lamotte

Een hele mooie nokverhoging laten plaatsen door een vakbedrijf gevonden via Dakopbouwer.nl. Ondanks de grootte van de klus viel het ons reuze mee hoe lang ze ermee bezig waren. Een mooi resultaat voor een net zo mooie prijs.

Timo Peterse

Ik heb vorig jaar een dakopbouw laten plaatsen door een lokaal bedrijf hier uit de buurt. Helaas bleek het allemaal niet goed afgewerkt te zijn. Gelukkig vond ik via jullie een professioneler bedrijf. Nu ziet alles er tiptop uit.

Jason Scheffers

Voor mijn net opgerichte bedrijfje aan huis wilde ik de nok van onze woning verhogen. Wat een hele goede beslissing is geweest. Het is verbazingwekkend hoeveel extra ruimte de dakopbouw heeft gecreëerd. Chapeau.

En de afwerking van de dakopbouw?

Onze vakmannen in Vaassen kunnen de afwerking van jouw dakopbouw volledig op zich nemen. Van het aanleggen van elektra en waterleidingen, het plaatsen van nieuwe deuren en kozijnen, het gieten van vloeren en zelfs het schilderen van wanden en plafonds. Ben je zelf ontzettend handig en wil je besparen op de kosten van de opbouw? Ook dat is mogelijk; onze klussers uit Vaassen leveren de opbouw dan casco op, voorzien van een basisafwerking.

Geen bouwoverlast in Vaassen

Je hoeft niet bang te zijn dat je met het plaatsen van een dakopbouw wekenlang in de bouwoverlast zit. Met een prefab dakopbouw, te leveren in de materialen hout, kunststof en aluminium en inclusief kozijnen en beglazing, ben je vaak binnen één werkdag klaar. De prefab opbouw wordt in de werkplaats vervaardigd en in één keer compleet op het dak gezet met behulp van een hijskraan. Op de plaatsingsdag zullen de vakmannen met uiterste precisie een gat maken in het dak, waar de prefab dakopbouw naadloos op aansluit. Zij nemen het sloopafval en de dakpannen dezelfde dag nog mee. De bouwoverlast in Vaassen wordt zodoende beperkt tot een absoluut minimum.

Wat kost een dakopbouw?

Van een eenvoudige basis dakopbouw tot een uitgebreide en luxe afgewerkte dakopbouw; de prijzen van een dakopbouw kunnen zeer uiteenlopen. De kosten worden berekend op basis van vierkante meters, mate van afwerking en materiaalsoorten. Gemiddeld genomen kost een dakopbouw tussen de € 900 en € 1500 per m2.

Zoek je een erkende dakopbouwer?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de beste dakopbouwers van Vaassen en omstreken al voor je opgezocht, zodat je gegarandeerd met een erkende vakman te maken krijgt. Liever eerst meer informatie, prijsindicaties of advies over dakopbouwen ontvangen? Ook daarvoor staan onze vakmannen uit Vaassen voor je klaar. Ze geven je graag een deskundig en eerlijk advies over alle soorten dakopbouw en maken een offerte-op-maat, volledig afgestemd op jouw woonwensen.

Neem contact op met onze experts uit Vaassen

Informeer naar de mogelijkheden van een dakopbouw door contact op te nemen met de experts uit ons netwerk. Je vindt gegarandeerd een erkende vakman voor een dakopbouw, zodat jij binnenkort kunt genieten van een extra etage in je huis. Heb je al over de inrichting nagedacht?